Conductivitate termica redusa

Raportata la fatuiala si grosime, spuma poliuretanica poate atinge o conductivitate termica redusa de la 0.022 W/mK pana la 0.028 W/mK.

Daca sunteti in cautarea unui material izolant extrem de eficient, atunci PU este alegerea potrivita in orice situatie. Acest lucru este datorat faptului ca PU necesita o grosime mai redusa pentru a atinge un nivel de performanta comparativ cu alte materiale cu densitate mai mare.

Marirea eficientei energetice

Indiferent ca vorbim de cladiri vechi sau noi, atunci cand vine vorba de imbunatatirea eficientei energetice, izolatia este practic cea mai eficienta metoda pe care putem sa ne bazam din punct de vedere al costurilor.

Indiferent de temperaturile si conditiile meteo de afara, puteti sa mentineti o temperatura interna confortabila cu ajutorul izolatiei datorita eficientei energetice sporite.

 

 

Prin urmare, izolatia cu spuma poliuretanica va ajuta sa reduceti consumul de combustibil, sa economisiti bani la facturile pentru energie si sa reduceti emisiile de carbon.

Atunci cand este instalata in mod corect si de catre profesionisti, izolatia este o solutie durabila si de incredere atunci cand vine vorba de marirea eficientei energetice a unei cladiri. Nu necesita nici un fel de mentenanta, iar economiile pe care le veti acumula de-a lungul anilor de la instalarea izolatiei va vor ajuta sa acoperiti aceasta investitie.